La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El missatge de la mare de Laura Escanes, en plena polèmica amb Risto Mejide i la seva nòvia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana Laura Escanes està enamorada de nou, després de la seva ruptura amb el presentador de televisió, Risto Mejide.

Què sabem? Laura Escanes està molt unida a la seva mare, Anna. Escanes viu a Madrid i la seva mare a Barcelona, però totes dues parlen cada dia per telèfon. A més, en moltes ocasions la seva mare viatja fins a Madrid per passar temps amb la seva filla, i també amb la seva neta, Roma, que el passat octubre va fer tres anys.

Què ha passat? Des de fa uns dies Laura Escanes està de rigorosa actualitat. No només per la seva relació amb Álvaro de Luna, que marxa de meravella, sinó també per tota la polèmica amb Risto Mejide. I és que en els últims dies Risto no para de rebre crítiques per estar amb una dona molt més jove que ell. També es qüestiona que la relació de Risto amb Laura Escanes no seria tan bona com tots dos volen fer veure.

A més: A tota aquesta situació cal afegir que recentment una íntima amiga de Laura Escanes ha parlat de Risto Mejide dient que està molt contenta que Escanes i Risto s'hagin separat. Segons l'amiga de Laura Escanes, el presentador de televisió, entre altres, és una persona molt "manipuladora".

En profunditat: En aquests complicats moments per Laura Escanes, la seva mare, Anna, demostrant que sempre està al seu costat, li ha enviat un bonic missatge en català per donar-li ànims. Un missatge que la seva mare li ha fet arribar a través de Whatsapp, tal com Laura Escanes ha compartit en el seu compte d'Instagram. "El millor missatge que podia rebre", assegura la catalana que està a punt d'assolir dos milions de seguidors en el seu compte d'Instagram.

Per acabar: Va ser a finals de setembre quan Laura Escanes i Risto Mejide, a través de les seves respectives xarxes socials, van comunicar la seva separació. Una decisió, després de diversos mesos de crisi, que va sorprendre molts. La separació entre Escanes i Risto es va produir després de set anys de relació i una filla en comú, que es diu Roma, que va néixer a Barcelona l'octubre del 2019.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes